Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Κλειστή είναι σήμερα από τις 3 το μεσημέρι μέχρι αύριο Σάββατο 25/10 το πρωί η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Σημερινή φωτογραφία από την παιδιατρική κλινική του ΓΝΑΝ που έκλεισε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σήμερα μέχρι αύριο το πρωί. Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί άλλες 4 φορές την επόμενη εβδομάδα!
 Κλειστή είναι σήμερα από τις 3 το μεσημέρι μέχρι αύριο Σάββατο 25/10 το πρωί η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου αφού δεν έγινε καμμιά ενέργεια ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο παρά τις σχετικές εκκλήσεις.Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί άλλες 4 φορές την επόμενη εβδομάδα, ενώ την 28η Οκτωβρίου η κλινική θα είναι κλειστή όλη την ημέρα.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Α. Γρηγοράκης μιλώντας σήμερα στο Ρ/Σ Ηράκλειο 9.84 έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση του Νοσοκομείου Λασιθίου, αποφεύγοντας να κάνει για το θέμα κάποια σύσκεψη στη ΔΥΠΕ όπως έκανε για την παιδιατρική του Βενιζελείου. Υποσχέθηκε επίσης επικουρικό παιδίατρο, θέση  που όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, και από τη στιγμή που θα προκηρυχθεί χρειάζεται ενάμισι με 2 μήνες για να έρθει παιδίατρος (αν βρεθεί υποψήφιος). 

Προφανώς ο κ. Γρηγοράκης μας περνά για "ιθαγενείς" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου