Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση για μισθολογικά θέματα 4/1/2011


Συνάδελφοι, όπως ενημερωθήκαμε,  στις 13 Ιανουαρίου  θα λάβουμε την αμοιβή για το β δεκαπενθήμερο του Γενάρη (όσα πήραμε ως δεκαπενθήμερο στις 27 Δεκέμβρη) και μαζί τις παρακάτω πρόσθετες αμοιβές για υπερωρίες, νυχτερινά, αργίες:
1) του Σεπτεμβρίου για όλες τις κατηγορίες του προσωπικού
1) του Αυγούστου για όλες τις κατηγορίες του προσωπικού πλην του νοσηλευτικού (που τις έχει ήδη πληρωθεί)
2) του Οκτωβρίου για τους εργαζόμενους των εργαστηρίων (ακτινολογικό, μικροβιολογικό), για τους διοικητικούς, για τους εργαζόμενους στο ψυχαργώς και για τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδω.

Για τις υπόλοιπες πρόσθετες αμοιβές  μέχρι στο Δεκέμβριο, δεν είχαν σταλεί επαρκή χρήματα από το Υπουργείο Υγείας και αναμένεται να τις πληρωθούμε με τον προϋπολογισμό του 2012 (από Απρίλιο-Μάιο και μετά...)

Το ενιαίο μισθολόγιο θα εφαρμοστεί στους μισθούς μας από τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου. Έτσι στις 27 Ιανουαρίου θα πληρωθούμε για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο.
Η πληρωμή του Φεβρουαρίου θα γίνει χωρίς αναδρομικές περικοπές αφού δεν έχει έρθει ακόμα εγκύκλιος για το με ποιο τρόπο θα εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο από 1/11/2011, κάποια στιγμή όμως επόμενους στους μήνες θα γίνει η αναδρομική εφαρμογή.
Επίσης στη μισθοδοσία του Γενάρη και του Φλεβάρη δεν έχει γίνει παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης που από φέτος θα γίνεται μέσω του μισθού, αλλά επίσης ακόμα δεν έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος.
Όταν όμως έρθει η εγκύκλιος τότε η παρακράτηση θα γίνει αναδρομικά από 1/1/2012.

Έτσι θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι ο μισθός μας θα είναι στο μέλλον ακόμα μικρότερος από όσα θα λάβουμε με τη μισθοδοσία του Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου